Nieuw adresje voor mijn schoenen

logoZijn jullie op zoek naar schoenen dan heb ik een goede tip voor jullie. Ik had hier namelijk zelf enig tijd geleden mooie schoenen besteld. Dit was mij zo goed bevallen dat ik deze site met jullie moest delen. De site heet lastradashoes.nl en hier vind je zeer leuke maar vooral betaalbare trendy schoenen. Dit natuurlijk voor zowel jongeren als voor de wat ouderen shoppers. Lastrada heeft het dus allemaal, om wat voorbeelden op te noemen zo hebben zij onder andere sneakers, instap schoenen, pumps en sandalen en slippers. Zo had ik laatst sneakers gekocht via deze website. Ik had deze dan ook erg snel gevonden doordat de site erg gebruiksvriendelijk is. Je kunt als eerst namelijk de categorie selecteren vervolgens kun je filteren op bijvoorbeeld maat of prijs.

teaser_sports_sneakers_0815

Een mooi paar schoenen

ImageHelper.phpIk wil Lastrada dan ook zeker aan jullie aanraden. Ik heb het inmiddels ook al gedaan aan een aantal vriendinnen mij van en ook zij zijn hier lovend over. Zo had ik laatst een verjaardag van mijn tante, dus besloot ik sandalen voor haar te kopen. Zij vertelde namelijk de laatste keer dat ik haar zag dat zij nieuwe nodig had. Omdat ik een soortgelijke smaak heb als die van haar was dit dan ook een goed idee. Zo ben ik dus weer naar de site gegaan en heb hier rond geneusd. Ook hier duurde het niet lang voordat ik een mooi paar sandalen gevonden had. Ook deze waren natuurlijk goed geprijsd dus ik was niet veel kwijt. Nadat ik de bestelling had afgerond werden deze keurig geleverd. Ik kan dan ook niet anders kwijt dan dat dit voortaan mijn site is voor nieuwe schoenen!