Slippers voor iedere gelegenheid

Voor iedere gelegenheid is er wel een passende Havaianas slipper. Voor een simpele, maar comfortable model kan je bijvoorbeeld kiezen voor de Ipanema slippers. Dit klassieke model past eigenlijk overal bij. Vooral wanneer de slippers een kleur hebben die met veel kleding te combineren valt. Slippers kunnen vaak bij iedere outfit, omdat het een onopvallende schoen is. Bovendien is het een veelvoorkomende schoen die daarom niet snel zal opvallen. Wil je wel iets opvallends? Dan kan je dit gemakkelijk bereiken met slippers door te kiezen voor een felle kleur of leuke print. Ook het model kan hierbij een rol spelen.

Voor iedere outfit een passend paar


Slippers passen eigenlijk onder alle kleren. Hoewel het misschien een beetje gek zal staan onder een skipak. Maar dat is een combinatie die niet vaak zal voorkomen. Een slipper kan hartstikke leuk staan onder een zomers jurkje of onder een stoere spijkerbroek. Slippers geven snel een nonchalante look. Toch kan een slipper een best een chique uitstraling hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan slippers gemaakt van leer of suède. Een slipper die extra versierd is met bijvoorbeeld parels of diamantjes kan ook een hele andere uitstraling hebben. De opties met slippers zijn eindeloos. Hierdoor kan altijd het gewenste resultaat bereikt worden.

Een fijne schoen voor alle voeten

Iedereen heeft verschillende voeten. De een heeft misschien hele brede voeten, terwijl de ander kampt met een hoge wreef. Sommige mensen zullen last hebben van wat kromme tenen en andere van hele smalle voeten. Met slippers is dit allemaal geen probleem. Slippers hebben namelijk enkel een bandje over de wreef van de voet heen lopen en een stukje tussen de tenen. Hierdoor heeft de voet minimaal contact met het materiaal van de slipper. Voeten in alle soorten en maten hebben een volledig vrije bewegingsruimte. En dat kan een groot voordeel zijn. Bovendien kunnen slippers dé oplossing zijn voor mensen wiens voeten misschien iets meer zweten dan gebruikelijk. Met slippers zal het niet gaan stinken.