UGG, een warme schoen voor kleine prijsjes

UGG

Ben jij op zoek naar een UGG, dan ben je hier aan het juiste adres. Deze UGGschoenmode is overgewaaid uit Australië en doet het hier in Nederland bijzonder goed. De grondslag van deze schoen werd door de surfers In Australië gelegd. Zij begonnen schoenen van sheepskin te dragen om hun voeten warm te houden, tussen de surfsessies door. Brian Smith besloot in 1978 in CalifirniË dit merk op te richten. Tegenwoordig heeft dit merk en model de markt veroverd. Tegenwoordig staat dit merk schoenen voor een stijlvolle, casual en luxueuze levenswijze.

Inmiddels is dit merk uitgegroeid tot een wereld merk. De modellen zijn nu ook in diverse varianten te koop. Voorheen zag je alleen de bekende laarzen op de markt, maar tegenwoordig heb je dit merk in verschillende modellen, voor jong en oud, man of vrouw.

De UGG in verschillende modellen te koop bij To Be Dressed 

UGGWat was ik teleurgesteld toen ik mijn laarzen van het merk UGG weg moest gooien. Deze waren namelijk tot op de laatste draad afgesleten, zelfs de schoenmaker kon hier geen model meer van maken. Altijd heb ik zo heerlijk en goed op deze laarzen gelopen en daarom was het moeilijker om hier afscheid van te nemen. Maar dit betekend wel, dat ik weer op zoek kan gaan naar een ander model en beslist niet naar een ander merk. Want ik heb zo goed op dit merk gelopen, dat er geen haar op mijn hoofd eraan denkt om over te stappen naar een ander merk.

Via de website van To Be Dressed kwam ik wederom een zeer mooie laars van bovenstaand merk tegen. Wat helemaal leuk was, dat dit model ook nog eens in de aanbieding was. Met 40% korting kon ik deze kopen. Om er zeker van te zijn dat ik voorlopig lekkere warme voeten zal hebben, heb ik er meteen twee paar van besteld.