Mijn nieuwe timberland herenschoenen!

timberland herenschoenen

Jeugdsentimenttimberland herenschoenen

Ik ben zo ongelofelijk blij met mijn nieuwe timberland herenschoenen. Ik heb toen ik tiener was al eens een paar gehad, maar hier ben ik toen uitgegroeid. Toen heb ik ze altijd gebruikt voor scouting, want je kunt er goed mee door de bossen lopen. Daarna heb ik ze nooit meer gekocht, tot vorige week. Ik houd zelf van wandelen en daar wil ik ze voor gaan gebruiken. Het liefst loop ik elke dag minimaal een uur. Daarvoor is het wel belangrijk dat ze lekker lopen, warm en waterdicht zijn. Zeker in Nederland kun je snel natte voeten krijgen als je over onverharde paden loopt en dat voelt niet lekker. Het fijnste vind ik om samen met mijn hond te lopen. Ik heb een hele lieve labrador die er net zo van houdt als ik om buiten te zijn.

timberland herenschoenenDe volgende dag al in gebruik

Ik heb mijn timberland herenschoenen op een woensdagochtend besteld en toen had ik ze donderdag al in huis. Ik heb ze die middag meteen uitgeprobeerd en ze liepen heerlijk. Het zijn echt het perfecte wandelschoeisel, mocht  je over onverharde stukken willen lopen. Schoonmaken kun je er gemakkelijk doen met een sponsje en wat water. Eventueel kun je nog zeep gebruiken, maar het kan ook prima zonder. Ze zijn super stevig en ik denk dat ik hier heel wat jaren mee ga doen. Mocht je ook geïnteresseerd zijn, neem dan zeker een kijkje op de website. Ze verkopen ook dingen voor vrouwen en kinderen, dus voor ieder wat wils.