Met stoere motorlaarzen sta je stevig in je schoenen

Stoere motorlaarzen kunnen een look die normaal gesproken, bij gebrek aan een beter woord, voor ‘vrouwelijk’ door zou gaan compleet veranderen. Ikzelf vind het erg leuk om met dit soort onderdelen van je outfit een groot verschil te kunnen maken. Moet je je maar eens indenken wat een verschil het maakt of ik onder onderstaande outfit, een redelijk beschaafd jurkje en spijkerjasje….

<img class="aligncenter size-medium wp-image-131" src="https://clemen10.nl/wp-content/uploads/2014/12/send-300×248.jpg" alt="send" width="300" height="248" srcset="https://clemen10.nl/wp-content/uploads/2014/12/send-300×248.jpg 300w, https://clemen10.nl/wp-content/uploads/2014/12/send best weight loss tablets.jpg 414w” sizes=”(max-width: 300px) 100vw, 300px” />

… ballerina’s of motorlaarzen aan heb! Een wereld van verschil vormt het. Ik hou er echt van te kunnen spelen met mijn looks en juist de dingen te combineren die je in eerste instantie misschien niet verwacht. Dit is natuurlijk ook altijd een van de uitgangspunten van mijn studie geweest, altijd te blijven verrassen, altijd weer naar nieuwe combinaties en toepassingen van kleding op zoek te gaan. Mijn klasgenoten en ik maakten er altijd een heuse sport van er zo opvallend mogelijk uit te zien. Op straat kreeg je dan vaker wel dan niet verbaasde blikken overigens, maar wachtte je een maand of twee a drie, dan zag je ineens steeds meer mensen zo rondlopen!

Empower yourself!

m2Geef het even de tijd en mensen raken eraan gewend, gaan inzien dat het veel leuker is om een tijdje origineel te zijn (voordat het natuurlijk weer de status quo wordt, zoals met veel modetrends gebeurt) dan met de massa mee te lopen. Met dit soort stoere laarzen zie je dat ook echt m1gebeuren, tegenwoordig is het enorm trendy – en zeker niet alleen onder mannen, misschien wel juist onder vrouwen. Probeer het zelf eens: combineer een zacht jurkje met stoere motor boots en kijk in de spiegel naar de empowerde vrouw die voor je staat!