Lilian pumps koop ik bij van Bommel schoenmode

logoLilian pumps. Je hebt als modebewuste dame weleens van het merk gehoord. Anders zou ik snel een kijkje wagen op de website van van Bommel schoenen, waar een groot assortiment van dit type schoenen worden weergegeven. Zoals veel merken is dit merk ook afkomstig uit Italië. Ze zijn gemaakt door vaklieden van Italiaanse bodem. Ze vertalen hun voorliefde voor hun vak in deze prachtige pumps. Kijk bijvoorbeeld ook eens voor een tasje van dit merk om de look compleet te maken.

Lilian--10072B--01-v1

Als mode bewuste vrouw is het wellicht een tip om eens de collectie van dit merk te bekijken op de website van van Bommel. Je kiest natuurlijk voor kwaliteit, maar neigt ook naar een goede pasvorm. Het merk Lilian laat zich ook sterk onderscheiden door het aparte kleur gebruik. Anders dan de twee afbeeldingen van pumps van dit Italiaanse merk doen vermoeden, zijn de pumps ook in de felle kleuren blauw en roze te aanschouwen en aan te kopen op hun website. Dit uitbundig model is wellicht ideaal voor tijdens de zomer. Je kunt een pump met een neutralere kleur, zoals hierboven en hieronder afgebeeld, ook aanschaffen op de website van van Bommel en de blits stelen buiten de zomermaanden.

Lilian--10359B--01-v1

Hier koop ik mijn schoenen

Ik ben al een tijd fan van de merken en de collectie die van Bommel schoenen op zijn website toont. Neem ook vooral hier een kijkje.