De mooiste baan ter wereld

Ik durf gerust te zeggen dat ik de beste en leukste baan ter wereld heb. Ik zal jullie uitleggen waarom.. Wie van jullie houdt er van om te reizen en naar festivals te gaan? Nou, voor mij zijn dit de mooiste dingen die er in het leven bestaan. Terwijl iedereen hier flink voor betaald, krijg ik er flink voor betaald. Niet verkeerd toch?

 

Dat zijn de voordelen van voor de grootste organisatie te werken welke is gespecialiseerd in festival terreinen opbouwen. We worden voor de grootste festivals van de wereld ingehuurd.  Vorige week zat ik in Miami voor een festival, maar aankomende week ben ik weer even in Nederland om voor Lowlands te werken. Het mooie van dit werk is, dat je na de opbouw gewoon lekker zelf naar het festival mag zonder er voor te betalen. Hierdoor ga ik naar minsten 20 van de grootste festivals ter wereld elk jaar. Gelukkig kan ik ook heel goed met mijn collega’s en zijn we ondertussen een hele hechte vriendengroep geworden, dus het is ook altijd heel gezellig als we het festival na de opbouw gaan bezoeken. Vaak hebben we na het festival naar een paar dagen voordat we terug moeten vliegen dus kunnen we de omgeving ook nog verkennen. Hierdoor heb ik al zo veel plekken gezien. Dat is denk ik nog het mooist aan mijn baan.

7

Hoe leuk mijn werk ook is, het blijft wel heel hard werken! We vliegen constant naar andere werelddelen met tijdsverschillen, dus ik heb eigenlijk permanent een jetlag. Daarnaast moet je keihard werken om op tijd alles opgebouwd te krijgen. Ik doe dan vaak ook niet heel lang met mijn werkschoenen, deze zijn vaak binnen een half jaar helemaal afgetrapt.