Waarom een bruidssieraad jouw look af maakt.

Misschien ga je binnenkort trouwen of heb je een bruiloft die jij mag bijwonen, dan wil je er natuurlijk op je allermooiste uitzien. Naast een bruidsjurk ga je hoogstwaarschijnlijk ook op zoek naar bruidssieraden. Deze mooie glinsterende sieraden maken jouw look helemaal af. Dit komt omdat je met sieraden de echte accenten kunt leggen. Je kunt de sieraden zo uniek en persoonlijk maken als je zelf wilt. Er zijn allemaal soorten, kleuren en maten en daarom zijn sieraden erg uniek. Als gewone sieraden dat al zijn, wat dacht je dan wel niet van bruidssieraden? In dit blogartikel lees je waarom een bruidssieraad op jouw bruiloft echt onmisbaar is.

Dit is waarom sieraden zo belangrijk zijn

Als je naar de bruiloft gaat dan krijgt de jurk vaak alle aandacht, tenminste, dat denk je al snel. Dit is echter niet helemaal waar. Natuurlijk is een mooie (bruids)jurk een eyecatcher op zich, maar het belang van sieraden wordt nog wel eens onderschat. Je kunt door sieraden jouw bruidslook helemaal afmaken. Ze geven net dat beetje extra: de finishing touch. Daarnaast geven bruidssieraden jou de mogelijkheid deze helemaal te personaliseren en zelf de accenten te leggen. Dat biedt een zekere garantie voor de mooiste en meest geslaagde bruiloft.

Hoe kies je de juiste sieraden?

Mooie bruidssieraden zijn natuurlijk altijd wel bij een juwelier in de buurt te vinden. Toch kun je ook al een heleboel sieraden hedendaags op een online webshop bestellen, bijvoorbeeld bij DRKS. Leuk, zo’n ruim assortiment aan sieraden, maar hoe kies je dan de juiste sieraden?

De  uitspraak ‘less is more’, die je vast wel eens gehoord hebt, is ook erg toepasselijk als het gaat om bruidssieraden. Je moet ervoor proberen te zorgen dat het niet te veel wordt. Als je bijvoorbeeld een drukke bruidsjurk hebt met allerlei steentjes of andere figuurtjes, zorg je er beter voor dat je ketting iets minder heftig is. Je kunt dan het beste gaan voor een wat subtielere en minder uitbundige sieraad. Daarnaast is ook de kleur van belang. Probeer het lekker met je outfit te matchen qua kleuren. Kijk eens of je de kleuren van de sieraden bij de jurk vind passen en je schoenen of hakken. Sla er niet te veel in door, maar probeer er eens op te letten.

Als laatste is de halslijn ook niet te vergeten. Vaak verkijken bruiden zich hier nog wel eens op. Ook de halslijn heeft een grotere invloed op jouw look dan je zelf denkt. Als jouw jurk een v-hals heeft, is het verstandig om voor een druppelvormige ketting te gaan. Als je een strapless halslijn hebt, is meestal een ronde ketting het mooist.