Enkele redenen waarom u een zorghorloge nodig heeft

Bent u verpleegkundige of zorgprofessional? Tot nu toe weet je zeker dat er een verbod is voor verpleegkundigen om accessoires, waaronder horloges, te gebruiken. Maar nu is er een zorghorloge die u tijdens uw dienst kunt gebruiken. Horloges voor speciale zorg worden gemaakt door deskundigen op het gebied van de gezondheidszorg te betrekken, zodat ze door verpleegkundigen kunnen worden gebruikt bij het verlenen van zorg aan patiënten.

Functies en voordelen van verpleegstershorloges

De functie van horloges heeft tegenwoordig een bredere functie. Naast hun hoofdfunctie als tijdmarkering en accessoires, worden horloges ook beschouwd als een van de modeartikelen die vaak aandacht krijgen in de modewereld. Door een zorghorloge van MyMitella te gebruiken, verlies je je stijl niet in het dragen van een horloge. Bekijk onze webshop om een ​​zorghorloge te vinden dat bij u past. Vaak heb je echt een tijdmarkering of een horloge nodig om je activiteiten te ondersteunen. Het is bijvoorbeeld wanneer u bepaalt hoe laat de patiënt onderzocht moet worden of medicatie moet krijgen. Het horloge functioneert ook om de hartslag of polsslag van de patiënt te berekenen, de ademhaling intensiteit van de patiënt te berekenen, enzovoort.

Verschillende soorten en vormen zorg horloges die u kunt gebruiken

Zorg horloges zijn gemaakt en speciaal ontworpen voor verpleegkundigen om het u gemakkelijker te maken uw taken bij het behandelen van patiënten uit te voeren. Er zijn veel verschillende soorten zorg horloges die je kunt dragen. Er zijn zorghorloges in de vorm van losse horloges, houten zorghorloges of zorghorloges met siliconen banden. Wat het onderscheidt van gewone horloges, is dat het zorghorloge ondersteboven is gemaakt, zodat de cijfers gemakkelijk te lezen zijn wanneer u uw horloge optilt. Het is erg handig wanneer u de pols van de patiënt controleert. Er zijn veel kleuren, motieven en ontwerpen van zorg horloges op MyMitella die uw uiterlijk tijdens het werk zullen aanvullen.