Een Ralph Lauren polo shirt reinigen en chemisch reinigen?

Ralph Lauren is een Amerikaans privébedrijf dat bekend staat om zijn heren kleding lijn, met name zijn polo shirts. Het bedrijf is opgericht door de Amerikaanse ontwerper Ralph Lauren en maakt producten van low-end tot high-end. Ralph Lauren is opgericht door een paar Amerikaanse studie vrienden en het bedrijf is sinds de oprichting gegroeid. Dit artikel geeft je alle basis informatie over Ralph Lauren polo shirts, wat het bedrijf doet en enkele van hun populaire stijlen. Er zijn veel stoffen in de wereld, maar niets is zo klassiek en duurzaam als de stof van Ralph Lauren.

Traditionele eenkleurige poloshirt

Ralph Lauren zegt dat zijn traditionele Ralph Lauren polo shirt meer zorg nodig heeft dan zijn tweekleurige tegenhanger, en dat deze shirts alleen naar de stomerij mogen. “De wasmiddelen die in het stomerij proces worden gebruikt, kunnen vervaging veroorzaken”, aldus siegel. Knopen en peuken zeiden dat hun shirts het beste kunnen worden schoongemaakt met alleen koud water en een zachte polo shirt reiniger, zoals Cricut. Poloshirts lijken misschien alleen gewassen te worden als ze vuil worden, maar dit is niet waar. Polo shirts kunnen volgens siegel beschadigd raken door vlekken van koffie, thee of wijn.

Jouw Ralph Lauren polo shirt laten stomen

Als je besluit om je Ralph Lauren polo shirt te laten stomen, moet je deze stappen volgen: Verwijder eerst de vlek. Ten tweede, breng een neutraliserende, bleekvrije, katoenen stofreiniger (zoals Cricut) aan op de vlek – elke stomerij is voldoende. Laat het minstens vijf minuten zitten – dit geeft de vlek de tijd om in de stof te trekken. Volg dit op met een tweede laag reinigingsmiddel – vergeet niet om deze grondig nat aan te brengen. Leg het poloshirt tenslotte plat neer om aan de lucht te drogen. Gebruik voor elke individuele plek een heet strijkijzer op de plek – dit zal helpen de rimpels te verwijderen.