Voor pakken met karakter kijk je op www.hemsted.nl

Homepage-smokings-2Voor pakken met karakter kijk je op www.hemsted.nl

Ik was nooit zo erg van de mannen in pak, nog steeds niet per se overigens. Ik hou wel heel erg van die nonchalante stijl bij mannen. Doe mij maar iemand die eruit ziet alsof hij niet al te veel aandacht aan zijn uiterlijk besteedt, dat is iets wat mij echt wel aanspreekt. Ook al is het dan misschien niet helemaal waar, toch vind ik het leuk als het eruit ziet alsóf. Mijn vriend draagt bijvoorbeeld altijd nét iets te wijde shirts die heel nonchalant staan – en dat vind ik echt stukken mooier dan wat je tegenwoordig ook heel vaak ziet, dat mannen een net iets te strak t-shirtje dragen, alsof ze het net van de damesafdeling geshopt hebben. Volgens mij is dat alleen maar zodat ze hun spieren aan de hele wereld kunnen laten zien, het liefst zouden ze misschien nog wel helemaal in hun blote bast lopen, als ik dat soort mannen een beetje kan inschatten. Dat doet me dan echt drie keer niks! Ik had niks met mannen in pak tot mijn vriend er ineens eentje nodig had voor zijn werk en hij die ging shoppen bij www.hemsted.nl. Ik had er eerst niet zoveel fiducie in, want wie bestelt zijn pakken nou online? Maar www.hemsted.nl bleek een hele goede winkel, ze hebben het pak gemaakt dat echt preciés bij mijn vriend past, naadloos aansluit en wat bovendien qua karakter ook écht bij zijn karakter past!