Overhemden kopen voor mijn man

Overhemden kopen voor mijn man

Mijn man heeft een belangrijke functie binnen zijn bedrijf. Nu komt hij s morgens wel een beneden en dan weet hij even zijn pak niet te combineren. Nu heb ik zelf maar eens aangeboden om voor hem een aantal mooi overhemden kopen. Zodat hij niet meer misgrijpt. Wij hebben samen een aantal nieuwe pakken gekocht in de stad. En overhemden kopen was toen niet nodig omdat er nog voldoende in de kast hing. Maar omdat de pakken nieuw zijn en ook anders van kleur staan die overhemden niet meer zo mooi, en toen hij de laatste keer aan kwam met een totale verkeerde kleuren combinatie. Ben ik zelf voor mijn man gaan overhemden kopen. En dit kon heel gemakkelijk online. Wat handig zeg, ik heb dan ook zonder overleggen een flinke bestelling gedaan. Nu is mijn idee om deze al bij zijn pakken te hangen zodat het s morgens geen discussie punt meer hoef te zijn. Hij wil niet toe geven dat hij niet kan combineren en ik wil niet gaan zeuren dat hij op pad moet om overhemden kopen. En zo heb ik het hele probleem gemakkelijk op kunnen lossen. Voor ons en ook de collega’s want die zullen zo af en toe best eens naar die ene combinatie hebben gekeken met een twijfelachtig gezicht. Ik vind dat zonde, en daarom wil ik dit graag oplossen.