Veilig de weg op

motorhelm van Voordeelhelmen

Niets is zo belangrijk als een helm voor een motorrijder, je kunt nog zo veilig mogelijk gekleed op de motor stappen als je helm niet goed is is het nog niet veilig. Het is heerlijk om in de zomer op de motor te rijden, maar iedere rijder weet dat je ook bijzonder kwetsbaar bent. Een goede motorhelm is daarom van essentieel belang, tevens is in Europa het verplicht een helm te dragen. Maar welke helm is nu geschikt, met een motorhelm van Voordeelhelmen.nl kies je altijd de juiste helm.

Ga veilig met je helm op

Besef bij het kopen van een helm ook dat het niet een voorwerp is waar je alles mee kunt doen, je dient er zeer zuinig mee om te gaan. Valt een helm dan moet deze vervangen worden, ook het dempen van een val zal afnemen naarmate de helm ouder wordt. In de regel moet men een helm na maximaal vijf jaar vervangen. Bij een glasvezel of carbon helm is de levensduur ongeveer 7 tot 8 jaar. Bij een motorhelm van Voordeelhelmen.nl krijg je uiteraard deze informatie ook mee tijdens een aankoop.

motorhelm van Voordeelhelmen

Niet alleen helmen

Ben je op zoek naar iets anders dan een motorhelm bij Voordeelhelmen.nl dan ben je ook aan het goede adres. Ook voor handschoenen, motorpakken, laarzen of andere dingen die met de motoruitrusting hebben te maken vind je in de webshop. Wil je alles met eigen ogen kunnen aanschouwen dan is het ook mogelijk om in de winkel langs te gaan, je kunt dan ervaren wat er allemaal te koop is. De winkel is gevestigd en in Amsterdam waar je altijd welkom bent.