Kapsalon nabij Schiedam gevonden

Eens in de maand gaan wij met het hele gezin naar kapsalon Schiedam om onze haren te laten knippen en voor mij ook nog om mijn haren te laten verven. Wij vinden het heel erg belangrijk om er goed verzorgd uit te zien. Daarnaast is het heel erg belangrijk om het haar gezond te laten houden. Mijn dochter wil haar haren heel lang laten groeien, daarom worden bij haar steeds de puntjes bijgewerkt. Mijn zoon wilt altijd een heel stoer kapsel, net als zijn vader. En voor mij een trendy kapsel met een mooi kleur erin om mijn grijze haren weg te werken.

Professionele medewerkers

De kapsalon nabij Schiedam, waar wij altijd naar toe gaan heet: ’t Haarlokkertje te Vlaardingen. Wij zijn altijd zeer tevreden over het geleverde werk van de medewerkers. De medewerkers zijn op de hoogste van de nieuwste trends en technieken en kunnen daardoor ook fantastisch werk afleveren. Er wordt gebruik gemaakt van professionele materialen en producten. Dat kan jij ook wel merken, mijn kleur in mijn haar blijft ook lang zitten en vervaagd ook niet. Wil jij ook een afspraak maken bij deze zaak? Kijk dan eens op de website van deze onderneming naar de mogelijkheden voor jou.