Kapsalon in Maastricht

kapsalon Maastricht

Op zoek naar een  professionele kapsalon in Maastricht, dan ben je bij Ellie’s aan het juiste adres. Hier staat kwaliteit en gezelligheid bijzonder hoog in het vaandel. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten om een trendy kapsel te laten knippen, want deze is hier bijzonder laag. Tevens krijgen Studenten en senioren (65+) krijgen hier altijd 10% korting.

Alle kapsters die hier werkzaam zijn, zijn op de hoogte van de laatste trends en zullen ervoor zorgen dat jij altijd een bijzondere mooie coupe krijgt. De behandelingen die je hier zoal kan krijgen zijn:

  • Wassen & föhnen
  • Verven (uitgroei of helemaal)
  • Coupe de soleil
  • Watergolf
  • Hoofdhuidmassage

kapsalon Maastricht

De plek voor de laatste haartrends

Sinds onze zoon zich is gaan verdiepen in verzorging en uiterlijk, is hij regelmatig bij de kapsalon in Maastricht te vinden. Vaak komt hij met de modernste kapsels thuis. Ook ikzelf ben hier al een paar keer naartoe geweest. Vaak weet ik nooit hoe ik mijn haren wilt hebben en laat dit aan de stylist over. Het is dan elke keer een verrassing als ik in de spiegel kijk, maar het is mij nooit tegengevallen! Het is echt bijzonder om te zien hoe zij aan het werk gaan met een schaar en tot de mooiste creaties te komen.