Jurken van Claudia Sträter om persoonlijkheid te onderstrepen

claudia-straterDe jurken van Claudia Strater passen precies bij mijn persoonlijkheid. Natuurlijk is dit een wisselwerking, ik zorg er voor dat de jurken mijn persoonlijkheid kenmerken. Maar het is een plaatje, ik ontdekte de jurken denk ik drie jaar geleden. Ik had een nieuwe baan, waarin werd verwacht dat je er mooi en verzorgd uit zag. Met mijn eerste loon ging ik ook zorgvuldig op zoek naar mooie jurken om dit aan te passen. Ik voelde mij al veel fijner en merkte dat ik in een nieuwe richting in mijn leven zat. Mijn moeder is een klassieke dame en heeft mij altijd klasse aangeleerd, toen ik ontdekte dat ik met de Jurken van Claudia Strater van het merk mijn klassieke zelf nog meer naar boven kon brengen, vond ik dit ideaal. Sindsdien past het echt bij mij. Je gaat mij nooit zien in een trainingspak, simpel weg omdat ik mij daar niet fijn en gemakkelijk bij voel. Ook vind ik het belangrijk er representatief uit te zien, of je nou thuis bent, op je werk en ga zo maar door. De jurken van Claudia Strater zijn trouwens erg goedkoop en bij elke nieuwe collectie weet je direct wat jou gaat staan en wat bij je past. Ik heb verder nog nooit problemen gehad met de kwaliteit, je kan er jaren mee doorgaan en het is tijdloos, maar ook modern. Ik raad het veel aan bij vrouwen die net werkzaam zijn in het bedrijf, omdat ik zie dat ze, net als ik toentertijd, nog wel onzeker zijn over de kleding. Je moet leren wat er bij je past, wat je het beste staat en natuurlijk; waar jij je het beste in voelt. Karakter is onlosmakelijk verbonden met je kleding, hier geloof ik echt in.