Eindelijk een afspraak bij Kliniek Veldhoven

kliniek veldhoven

kliniek veldhoven

Afspraak voor liposuctie

Het duurde even voor ik de moed bij elkaar verzameld had, maar ik heb eindelijk een afspraak gehad bij Kliniek Veldhoven! De behandeling is nog niet uitgevoerd, maar ik had een consult bij Kliniek Veldhoven om liposuctie te laten doen. Veel mensen denken dat dat overdreven is, of begrijpen niet waarom niet ‘niet gewoon afval’. Dat heb ik juist gedaan en daarom wil ik dus liposuctie. Bij Kliniek Veldhoven hebben ze de beste mensen werken die precies weten wat er nodig is om het gewenste resultaat te krijgen. Bij mij was dat het verwijderen van vet, zodat ik niet meer zo een ‘putjes huid’ zou hebben. Natuurlijk wordt een liposuctie niet zomaar uitgevoerd en moet er van alles duidelijk zijn voordat het uberhaupt kan gebeuren. Daarom had ik dus een consult bij Kliniek Veldhoven en daar was ik erg tevreden over. Zij hebben mij op een duidelijke maar zeer vriendelijke manier uitgelegd wat er precies zal gebeuren. Ook ben ik opgemeten en is het gewenste resultaat besproken. Het was nog even eng, maar ik was toch enthousiast!

kliniek veldhoven

Veel mogelijkheden bij Kliniek Veldhoven

Binnenkort zal ik de liposuctie bij Kliniek Veldhoven ondergaan. Dat is echter niet het enige dat zij kunnen. Zo doen zij bijvoorbeeld ook permanente ontharing, haar implantaten en bijvoorbeeld ooglidcorrecties. Ik hoor vaak dat dat ervoor zorgt dat vrouwen sneller weer cosmetica gaan gebruiken, omdat het weer kan! Dat is toch wel een mooi effect, denk ik dan. Waarvoor zou jij naar Kliniek Veldhoven gaan?