Arganolie handen en voeten

Arganolie kan ook gebruikt worden voor de handen en voeten. Wacht dan niet langer en verwen je handen en voeten met arganolie.

pure-_arganolie

Handen

Je zal het onderschatten hoe vaak de handen het te verduren krijgen en waar ze allemaal aan bloot gesteld worden. Laat daarom de handen elke dag goed hydrateren helpful resources. De arganolie bevat essentiële vetzuren, Sterolen, Vitamine E en Squaleen die zullen bijdragen de handen gehydrateerd te houden. Maar daarnaast zul je ook op andere manieren de handen moeten beschermen. Denk aan het dragen van rubberen handschoenen bij het in contact komen met ruwe chemicaliën en wanneer je gereedschap gebruikt beschermende handschoenen.

arganolie-haar

Voeten

Last van opgezette voeten en pijntjes? Dan kan een voetenbad uitkomst bieden en de voeten verzachten. Aan te raden is om een voetenbad dan minimaal twee keer in de week te gebruiken. Een voetenbad kun je zelf simpel maken door er arganolie en een paar druppeltjes citroensap in te gebruiken. Laat na het voetenbad de voeten foliëren en schrob ze. Zo zullen de dode huidcellen verwijderd worden. Daarnaast is het belangrijk om de voeten altijd droog te houden wanneer je sokken en schoenen aantrekt, om bacteriën en schimmels te voorkomen. Maar ook de juiste schoenmaat dragen is erg belangrijk.

noten1