Urnen van hout, Eerlijk, puur, warm & natuurlijk.

Bij UitvaartUniq vindt u een prachtig assortiment met meer dan 1.300 verschillende urnen, met zorg voor u samengesteld. Binnen dit assortiment vindt u diverse stijlen, typen en natuurlijk ook materiaalsoorten waaruit de urnen vervaardigd zijn. In een serie blogartikelen vertellen wij u iedere week wat meer over een specifieke categorie, ditmaal is het onderwerp onze collectie houten urnen; Natuurlijk, puur, warm & Eerlijk, voor een dierbare herinnering aan uw overleden dierbare.

UitvaartuniQ

Hout is een prachtig materiaal voor een tastbaar aandenken aan uw overleden dierbare. Als prachtig natuurproduct bent u verzekerd van een uniek product met een warme uitstraling. En een bijkomend voordeel van hout dat maar weinig mensen weten; Bij aanraking neemt hout de lichaamswarmte aan; Letterlijk en figuurlijk een warm product dus, voor warme herinneringen aan uw overleden dierbare.

Hout is daarnaast een eerlijk natuurproduct, solide en goed te bewerken; Prachtige eigenschappen voor een urn. Maar hout is ook tijdloos en is binnen praktisch iedere interieurstijl naadloos toe te voegen. Of u nu een strakke, eigentijdse en/of moderne urn wenst, of juist een traditionele en klassieke look wenst. Voor beide stijlvoorkeuren zijn er prachtige houden urnen verkrijgbaar die perfect aansluiten. Er zijn al een aantal mooie eigenschappen van hout genoemd, echter wanneer we dieper op de symboliek ingaan, staat hout voor levenskracht en symboliseert het materiaal hout kracht, groei en tevens een nieuw begin. En wilt u deze mooie eigenschappen combineren met een ‘strakker’ materiaal, dan zijn er prachtige urnen verkrijgbaar waarbij hout wordt gecombineerd met diverse soorten metaal, waaronder RVS.

U vindt een prachtige collectie urnen bij UitvaartUniq.nl. Een van de meest verkochte houten urnen op dit moment; De agora bamboo. Een bijzondere urn met een optimale prijs – kwaliteit verhouding van bamboe,waarin u de volledige hoeveelheid as van uw overleden dierbare kunt bewaren.