Stijlvolle dameskleding toepasbaar op alle situaties

FashionCard_1Stijlvolle dameskleding toepasbaar op alle situaties

Ik moet zeggen dat ik nog wel het meest tevreden ben over mijn dameskleding van het merk Claudia Sträter, daar heeft u vast weleens van gehoord. Ik vind het een weergaloos merk en al jaren bestel ik mijn dameskleding (bij elke nieuwe collectie) online op de website. Eerder ging ik nog naar de fysieke winkels toe, maar toen ik erachter kwam dat het tevens ook online te bestellen was – en je vaak ook nog meer keus had – besloot ik al gauw over te stappen naar het online winkelen. Daarbij een van mijn eerste ervaringen met online shoppen, en het heeft mij nog niet teleurgesteld. De dameskleding kenmerkt zich vooral door haar uitstekende pasvormen en natuurlijk ongekende elegantie. Wanneer je een merk eenmaal hebt gevonden, blijf je hier loyaal aan, en de dameskleding van Sträter past geheel bij mij. Ik werk in een zakelijk bedrijf, waardoor het altijd belangrijk is om er representatief uit te zien, dit kan makkelijk door de elegante kleding van Claudia. Ik weet dat het tijdloos is, maar toch modern, plus komt mijn lichaam het beste uit in deze dameskleding. Het merk ontdekte ik pakweg vijf jaar geleden, ik stapte de winkel binnen en was verrast door de vriendelijke hulp, totaal niet opdringerig, maar juist erg zorgvuldig, er werd precies gekeken wat ik nodig had. Daarnaast hoefde ik maar vier stuks aan te schaffen om al een geheel nieuw garderobe te hebben. Het is leuk hoeveel je met de kleding kan doen. Ik heb nu vaste outfits die ik altijd wel kan combineren, het past allemaal wel bij elkaar. Zo creëer ik veel diversiteit in mijn dameskleding zonder al te veel nodig te hebben. Binnenkort is er weer een nieuwe collectie waar ik erg nieuwsgierig naar ben.