Raak uw sleutels nooit meer kwijt met de sleuteletui

Raakt u ook altijd uw sleutels kwijt? Dit is erg vervelend maar Safekeepers heeft daar nu de oplossing voor gevonden! Zij hebben namelijk de sleuteletui! Hiermee zult u uw sleutel een stuk minder snel kwijtraken! De sleuteletui is van zeer goede kwaliteit en gemaakt van echt leer, zodat deze niet snel stuk zal gaan.

Design van de sleuteletui

De sleuteletui is naast erg praktisch ook erg mooi en van zeer goede kwaliteit! Dit product is namelijk van echt leer gemaakt waardoor het de stevigheid biedt, die een sleuteletui zou moeten hebben en is het ook nog in meerdere kleuren verkrijgbaar. Zo is de sleuteletui verkrijgbaar in de kleuren donkerbruin, donkerblauw, rood en zwart. Ook kunt u het product laten uitrusten met een veilige ketting wat het product nog veiliger maakt. Ook heeft de sleuteletui meerdere vakken waar u spullen in kunt opbergen. Zo heeft het een rits met een vak waar u sleutels in kunt stoppen, een groter vak waar u documenten in kunt doen en nog een vak voor pasjes, muntgeld en briefgeld. Door de vakjes zullen de pasjes niet beschadigen.

Over Safekeepers

Safekeepers is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het veiliger maken van spullen. Ze willen graag dat al uw spullen veilig zijn en dat deze niet zomaar gestolen kunnen worden of u deze kwijt raakt. Doordat zij hierin gespecialiseerd zijn weten zij precies waar u behoefte aan heeft en hoe zij hun producten het beste kunnen inrichten zodat uw spullen geen beschadigingen oplopen.