Keycord-lanyard: laat een keycord bedrukken

Ben je op zoek naar een ideale manier om je bedrijf te promoten? Kies dan voor het goedkoop laten bedrukken en bezorgen van keycords, bedrukt met jouw logo en tekst. Dit is niet alleen een leuke manier om je bedrijf te promoten, maar daarnaast is het ook ideaal om te gebruiken voor medewerkers. Een keycord gebruik je voor het vastmaken van sleutels, badges en lopers die iedere dag op de werkvloer worden gebruikt. Een keycord gaat lange tijd mee en is daarnaast ook nog eens een aanwinst voor op de werkvloer. Je kunt goedkoop een keycord laten bedrukken en bezorgen bij Keycord-lanyard.

Promoot je bedrijf met hulp van Keycord-lanyard

Hoe werkt het? Je kunt online een offerte aanvragen voor het bedrukken van de keycords. Je krijgt vaak op dezelfde dag nog een indicatie van de kosten van de oplage. Je kunt hier terecht voor grote, maar ook kleine bestellingen. Wellicht heb je binnenkort een beurs waar je deze keycords wilt uitdelen. Of ga je met een aantal werknemers naar een congres. Je kunt bij Keycord-lanyard niet alleen terecht voor de bekende keycords, maar ook voor vele andere dingen, zoals badges, sleutelhangers, brillenkoorden en armbandjes.

Je kunt online ook terecht voor meer informatie over de keuze van de juiste producten. Je krijgt handig advies over de inzet van deze producten bij verschillende situaties. Dit betekent dat je altijd de juiste producten inzet. De keycords zijn van topkwaliteit en gaan lange tijd mee. Zo investeer je in de juiste promotionele producten voor jouw bedrijf!