Je vrouwelijk kapitaal benadrukken met de juiste jurken

Je vrouwelijk kapitaal benadrukken met de juiste jurken

 

claudia-strater

Sinds een poosje ben ik mij heel anders gaan kleden dan voorheen, heb ik de behoefte gekregen me wat eleganter te kleden. Voor dat doel heb ik de jurken van Claudia Sträter ontdekt en het is een ‘match made in heaven’. Voor een representatieve functie die ik als consultant bij een toonaangevend bedrijf heb gekregen was het een noodzaak me netjes en zakelijk te kleden. Ik wilde me echter onderscheiden van al het grijs dat je hier ziet, alle mannen met hun pakken aan. Ik denk dat je juist als vrouw er heel anders uit kunt zien, je je echt kunt onderscheiden van de kledingstijl in zo’n corporate sfeer als hier. Als vrouw kun je met mooie doch nette jurken juist een tegenwicht bieden aan de kleurloosheid die heerst en is het zaak juist je vrouwelijkheid te benadrukken. Wij noemen dat onder elkaar altijd ons vrouwelijk kapitaal, dat er niet alleen in zit dat wij een andere invalshoek kunnen bieden op de casussen die we onder onze neus krijgen maar ook dat we met onze uitstraling iets anders kunnen bereiken. En ik heb daarvoor het beste antwoord gevonden in de jurken van Claudia Sträter. Elk seizoen koop ik er wel een paar van dit merk en ik draag ze trouw. Ze benadrukken precies mijn vrouwelijke vormen, zonder dat het opzichtig wordt, alles blijft bedekt maar wordt door de snit wel geaccentueerd. Ik voel me er heel elegant in, in die jurken van Claudia Sträter, en dat helpt me met een zeker gevoel rond te lopen in dit kantoor, dat toch gedomineerd wordt – in aanwezigheid althans – door mannen. De kleren maken echt de vrouw, om maar even in die traditie te blijven, en ze maken dat ik me prettig voel in mijn rol.