Ik slaag altijd wel voor hippe modeartikelen

Ik slaag altijd wel voor hippe modeartikelen

Niet alleen voor mijn tassen8718481928462_NB.Avocado-Orange_fluor_1_, waarvan ik er een hele collectie heb, ga ik naar de website van Duifhuizen, ook voor hippe modeartikelen ben ik er te vinden. Want het is niet alleen de eerste categorie die ik interessant vind, ook vind ik allerlei accessoires altijd leuk om om me heen te verzamelen en ik kan je vertellen – ik weet elke maand weer wat hippe modeartikelen te scoren zodra mijn loon binnen is. Het zijn gewoon dingen als smartphone hoesjes, organizers en portemonnees die ik heel leuk vind om te hebben, die ik om me heen verzamel. Net zoals met tassen wil ik daar elke keer mee kunnen variëren, wil ik een ander accent kunnen leggen met dat soort dingen. Ik ben heus niet een enorme fashionista maar ik hou gewoon wel van dit soort hippe modeartikelen, en gelukkig ben ik bij Duifhuizen altijd aan het juiste adres – ook als dat een webadres betreft! Onlangs heb ik nog een prachtige bag in bag gekocht, ik weet niet of je dat concept kent? Ik ben altijd alles kwijt in die grote handtassen van me, het is altijd weer een gegraai vanjewelste met het zoeken naar mijn sleutels, telefoon of make-up, het schiet echt niet op. Zeker vervelend als je mobiel af gaat of je even snel iets wilt hebben, voor mij is het in ieder geval enorm omslachtig. Met de bag in bag stop je in feite een kleiner laptoptas dames in die grote tas, waar je de belangrijke spullen bewaart die altijd verloren gaan, opdat je het net zo snel weer kunt terugvinden. Die bag in bag kun je vervolgens altijd zo houden, en ook even los meenemen om bijvoorbeeld af te rekenen, heb je niet meer dat gehannes met die enorme handtas – maar bovendien kun je ook elke dag gemakkelijk wisselen van handtas aangezien je de binnentas gewoon mee verhuist!