Hemels for Kids Vingino voor mijn broertje

Mijn kleine broertje van 10 jaar krijgt steeds meer een eigen wil. De kleren die mijn moeder dagelijks voor hem uitzoekt vindt hij niet meer leuk en trekt hij niet aan. Dit heeft al een paar keer geresulteerd in flinke ergernissen bij mij mijn moeder. Ze heeft daarom ook mijn hulp gevraagd om leuke kleren voor mijn broertje te kopen. Toevallig heb ik bij een collega mode-blogger laatst gelezen over Hemels for Kids Vingino. Deze webshop heeft naast het merk Vingino ook tal van anderen stoere en hippe merken van kinderen.

don

Online shoppen met z’n tweeën jochem_frescogreen

Hemels for Kids Vingino is een stoer, eigenzinnig en hip kleding merk voor kinderen. Ieder jaar komen ze met een nieuwe collectie voor zowel jongens als meisjes. Met mijn broertje ben ik achter de laptop gedoken om samen eens te kijken in de webshop. Omdat mijn moeder mij de opdracht mee had gegeven om op het budget te letten heb ik eerst even de dure kledingstukken weggelaten door middel van een filter. We mochten twee nieuwe broeken en twee nieuwe truien uitzoeken van mijn moeder en daar zijn we zeker in geslaagd bij Hemels for Kids Vingino. Ik heb de productfoto’s toegevoegd bij dit artikel voor als jullie benieuwd zijn. De kleding wordt zo snel mogelijk bij ons thuis bezorgd. Mijn broertje was er al ontzettend blij mee. 

jimmy_dutch_blue