Haaraccessoires baby voor een leuke look

haaraccessoires baby

Voor mijn pasgeboren dochtertje heb ik toffe haaraccessoires baby via het internet gekocht. Ik vind het namelijk heel erg leuk om haar leuke outfitjes aan te doen en daar horen natuurlijk sieraadjes ook bij. Omdat ik nu nog niet de deur uit kan, leek het mij wel fijn om het via het internet te bestellen. Aan een vriendin van mij die een paar maandjes geleden bevallen was, vroeg ik of zij een leuke webshop wist. Zij stuurde een linkje door van de webwinkel Lotjes Lokjes. Toen ik op hen website keek, zag ik echt gelijk een heleboel leuke dingen.

Sieraden

Haaraccessoires baby in verschillende kleuren

De Haaraccessoires voor de baby waren er een heel erg veel verschillende kleuren. Daar was ik blij mee want zo kan ik ze goed combineren met haar kleren. Mijn oog viel gelijk op een haarbandje met een subtiele roze strik die perfect was voor mijn dochtertje. Ik wilde niet een te grote strik aangezien zij nu nog een klein hoofdje heeft. Ik wilde natuurlijk niet alleen maar roze dingen bestellen, dus ik koos ook voor een bandje met verschillende kleuren in een leuk patroontje. Zij hadden ook een paar leuke clipjes. Die zouden perfect zijn als zij iets meer haar kreeg, dus die deed ik ook in mijn winkelmandje.

Sieraden

Leuk assortiment

Wat ik heel erg leuk vind aan de webshop is dat zij naast haaraccessoires ook opberg dingen hebben. Zo verkopen zij bewaar linten waaraan jij de clipjes kunt vast maken. Zo is alles goed georganiseerd en ziet het er ook nog eens heel erg leuk uit. Het bestellen was een heel erg makkelijk proces en voordat ik het wist lag er al een pakketje op de deurmat. Toen ik alle accessoires aan mijn man liet zien, was ik blij verrast dat hij ook alles leuk vond. Ik ga zeker vaker bij deze webshop een bestelling plaatsen.