Fuva zonnebrillen Ray Ban

Ray Ban, het wereldwijde merk produceert al sinds 1937 zonnebrillen, en is nu misschien wel het meest bekende zonnebril merk. In 1990 werd het merk door het Italiaanse Luxottica overgenomen.  Fuva.nl is trots dat het al 5 jaar een officiële dealer van Ray Ban is, en het feit dat het deze iconische zonnebrillen verkoopt. Al meer dan 5 jaar worden mensen voorzien van prachtige Ray Ban zonnebrillen, dank zij Fuva.nl. Bij uw Ray Ban aankoop ontvangt u uiteraard een lederen etui, een Ray Ban doekje en een informatiefoldertje.

 

Zonnebrillen van dit Italiaans merk zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook nog eens van uitstekende kwaliteit. Het komt nu nog voor dat je iemand ziet met een Ray-Ban zonnebril. Dit komt omdat een zonnebril van Ray-Ban jaren meegaat.

De modellen zijn vaak van metaal gemaakt en de scharnieren van de zonnebril zijn ijzersterk. Deze brillen kunnen tegen een stootje, ze zullen niet kapot gaan als je ze een keer laat vallen. De glazen die in het model zit zijn glazen die zijn ontworpen door het merk zelf. En uiteraard zijn de glazen 100 % UV beschermend.

ray-ban-sunglasses