De creatieve winkelinrichting van Hooks Creative.

Er zijn een tal van winkels wanneer je om je heen kijkt in een winkel centrum. Echter probeert ook elke winkel zo uniek mogelijk te zijn. Door zo uniek mogelijk te zijn, proberen ze op te vallen in de menigte. Om op te vallen in een winkelcentrum zal je moeten investeren in een goed uitziende winkel inrichting. Een goede partner hierbij is Hooks Creative, dat zich richt op unieke producten waardoor de winkel er erg creatief uit komt te zien.

De verschillende producten die bij Hooks Creative te vinden zijn:

  • Hangers

Elke kleding winkel kan hier terecht voor een groot assortiment aan hangers. Hooks Creative heeft de hangers overzichtelijk uitgestald. Dat hebben zij gedaan door aan een muur alle hangers een plekje te geven. Erg overzichtelijk om een keuze te kunnen maken.

  • Tassen

Met tassen word niet de handtassen of de verschillende clutches bedoeld. Hiermee bedoeld men tassen voor winkels die zij aan hun klanten meegeven om de gekochte goederen in mee te nemen. De manier hoe al deze tassen zijn uitgestald in de winkel maken je heel nieuwsgierig. De tassen worden van katoen, papier of polyester gemaakt. Ook uw logo kan op de tassen bedrukt worden en er zijn milieu vriendelijke tassen.

  • POS materiaal.

POS materiaal staat voor Point Of Sale materiaal. Hier wordt niet het elektronische programma POS bedoeld, maar een manier om de producten die in de verkoop zijn goed en representatief naar voren te brengen voor de klanten. Dat gebeurd door creatieve modellen staanders of houders, waar de producten op geëtaleerd worden, te plaatsen. De POS collectie is heel uitgebreid. In verschillende modellen, kleuren en maten zijn zij te vinden. Voor verschillende producten hebben zij een collectie. Een paar van de producten zijn: cosmetica, dassen, tassen, schoenen en bijouterieën. Er zijn verschillende POS stijlen. In de winkel zijn al deze stijlen naast elkaar uitgestald. Zo heb je een “bomen” stijl en een “cone” stijl en nog veel meer andere stijlen.

Door in de winkel te stappen of een kijkje te nemen op hun website zijn er al veel manieren om je winkel een creatieve make over te geven. Behalve de creatieve manieren hoe de spullen zijn uitgestald bij Hooks Creative zelf, zijn de te verkrijgen spullen zelf ook zo uniek en creatief. Dan heb ik het bijvoorbeeld over de cone stijl en de bomen stijl. Bij Hooks Creative kom je tot de ontdekking dat een cone als een brillen houder gebruikt kan worden. Maar ook een boomstam met dorre takken kan als een ketting houder gebruikt worden.

Om de koper een beter beeld te geven hoe de producten van Hooks Creative te kunnen gebruiken, hebben zij ook de items die erop geëtaleerd worden. Zo kan de koper zelf een beeld vormen waar het een plekje kan krijgen in zijn winkel.