De catsuit in omkomst

Als je een kijkje neemt op Babesandbitches vind je een zeer ruim assortiment aan kinky kleding. De website is onderdeel van het bedrijf Babes and Fashion en is al sinds 2007 populair onder de liefhebbers van erotische kleding en accessoires. De website biedt kleding in diverse categorieën zoals lak kleding, lederen kleding, latex kleding, erotische lingerie en kostuums. Zo is er voor iedereen wel iets te vinden, of je nu voor het eerst komt kijken of dat je al jaren ervaring hebt met het kopen van kinky kleding. Het bedrijf heeft een snelle leverservice want als je voor 12 uur bestelt, wordt je pakketje de volgende dag zeer discreet afgeleverd. Zo hoef je niet bang te zijn dat iemand je geheim ontdekt en ben hoef je niet lang te wachten op je uitgekozen set. Een levering is ook nog eens gratis als je voor meer dan 50 euro besteedt in de webshop. De moeite waard om eens te gaan kijken en kopen.

Een pak naar wens
Een ware trend in kinky kleding is de catsuit. Deze nauw aansluitende pakken die vrouwen dragen zijn voor veel mannen en vrouwen een ware fantasie. Als je je partner dus wilt verrassen met iets origineels en iets waarvan hij helemaal wild wordt, weet je waar je moet zijn. Babes and Fashion heeft een ruim assortiment aan catsuits zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. Zo zijn er pakken van netstof, kant, latex en leer met of zonder cups en open kruis. Er bestaan ook pakken met een jarretel look en varianten in grotere maten zodat iedere vrouw een pak kan vinden dat bij haar past.

Een goede voorbereiding is het halve werk
Hoe sexy een catsuit ook kan zijn, het aantrekken ervan is vaak het lastigste aspect, vooral als je pak gemaakt is van latex of een zeer poreuze stof als netstof. Daarom geven we wat tips en trucs voor het handig en veilig aantrekken van een catsuit zodat je zonder kleerscheuren in de slaapkamer kunt verschijnen. Als eerste is het belangrijk dat je goede voorbereidingen treft. Als je een latex catsuit gaat kopen, moet je aan je bestelling een speciale gel of wat talkpoeder toevoegen. Zonder deze hulpmiddelen is het bijna onmogelijk een catsuit goed aan te krijgen. Daarnaast is het belangrijk dat je alvast nadenkt over hetgeen zich eventueel onder je catsuit gaat bevinden: een beha en slip. Omdat latex zeer dun en elastisch is, verhult de stof weinig. Een beha en slip schijnen dus altijd door de stof heen. Dat kan erg sexy zijn maar wellicht vind je dit effect niet mooi en ga je voor een naadloze string. Een beha mag je dragen maar aangezien latex de boezem (en andere lichaamsdelen) een lift geeft, is het niet per sé nodig. Bij sommige catsuits, zoals een variant van kant of eentje met opengewerkte buste, is het zelfs raar om een beha te dragen. Voor je begint met je poging een catsuit aan te trekken, is het verstandig je ringen uit te doen en je nagels te controleren op scherpe randjes.

Hoe kom je erin?
Het aantrekken van een catsuit moet heel geleidelijk. Je begint onderaan bij de pijpen. Je steekt je voet erdoor en trekt de pijp tot over je knie waarbij je goed controleert of de naden op de juiste plek blijven. Vervolgens doe je hetzelfde bij de tweede pijp. Wil je iets rechttrekken, pak dan nooit je latex pak tussen duim en wijsvinger maar gebruik hoe dan ook je vlakke hand om te strijken tablets to lose weight. Nu is het tijd om de pijpen verder omhoog te rollen tot op je heupen. Houd daarbij de naden in de gaten en strijk zoveel mogelijk recht aangezien rollen niet heel goed is voor de stof. Zo werk je verder naar boven tot je bij de mouwen aangekomen bent rpp6trp. Hier werk je weer mouw voor mouw van onder naar boven terwijl je met de hand blijft wrijven tot het pak strak onder de oksels zit. En dan zit het grootste werk erop!

Nazorg
Als je tussentijds naar het toilet moet en je hebt geen catsuit met opengewerkt kruis, dan is het handig om wat gel of talkpoeder mee te nemen zodat je het pak weer gemakkelijk aan kunt krijgen. Als je het pak na gebruik weer uittrekt, kun je hem het best afdoen aan de binnenkant met een doekje. Natuurlijk is wassen van een latex pak ook een mogelijkheid maar wanneer het niet nodig is, ben je beter af zonder wassen.