De bijkomende voordelen van een polo bedrukken

De bijkomende voordelen van een polo bedrukken

maxilia-site-header-logoWil je een polo bedrukken, dan ben je daarvoor bij Max Polo’s verreweg het beste uit, kan ik je wel vertellen. Ikzelf heb inmiddels al twee keer ervaring opgedaan met dit bedrijf en ben telkens meer dan tevreden geweest over de polo bedrukken en bestellen bij deze organisatie. Waar ik altijd op let bij transacties als deze is in feite tweeledig. Belangrijk vind ik het namelijk dat ik er niet teveel geld aan kwijt ben. Immers, de transactie moet mij voordeel opleveren, ik moet het idee hebben dat de transactie mij geen of weinig geld kost voor wat ik ervoor terugkrijg. Van een bedrijf dat mij producten levert vind ik het heel belangrijk dat deze van kwaliteit zijn, deze moeten echt hoogstaand zijn. Ik verlang dus echte kwaliteit, van zowel product als uitvoering – in dit geval dus van de polo zelf en van het polo bedrukken als losstaand daarvan. Je kunt er duurzame en extra luxe polo’s bestellen, die maar een klein beetje duurder zijn dan de reguliere polo’s en bovendien gaat het drukken echt goed. Ons logo kwam er beide keren echt goed op en bovendien is het materiaal van de bedrukking erg fijn, deze laat niet los noch vervaagt, om maar een voorbeeld te noemen van wat ermee kan gebeuren. Daarnaast moet een transactie, en dus ook een polo bedrukken, je nog iets anders leveren, iets wat niet direct in concreet geld uitgedrukt wordt maar dat een hoger doel dient, namelijk het genereren van toekomstige klanten en opdrachtgevers. Met de regatta die wij als bedrijf sponsorden en waar we aan de bezoekers ervan een bedrukte polo voor iedereen uitdeelden is dat zeker gelukt, heeft het ook die niet direct materiële toegevoegde waarde gekend.