Biologische kleding; eerlijk en zuiver

tassen-2013awBiologische kleding; eerlijk en zuiver

Ik draag sinds kort alleen nog maar biologische kleding. Ik ben hier mee begonnen na mijn reis naar India. We gingen met een school project twee weken naar India, geweldig natuurlijk, maar het heeft echt mijn wereldbeeld verbreedt. Voornamelijk betreft kleding, als je kijkt hoeveel kleding gemaakt wordt door arbeiders die te weinig betaald krijgen, ik schrok hier echt een beetje van. Toen ben ik mij gaan oriënteren op biologische kleding, en ik heb nu een website gevonden die alleen maar eerlijke kleding aanbiedt, echt goede biologische kleding. Het is ook nog eens erg mooi en van goede kwaliteit. Mijn kledingstijl is wel veranderd na de biologische kleding, maar alleen maar op een goede manier. Ik zie er nu volwassen uit en daardoor ook stukken zekerder. Mijn vriend is zich nu ook aan het verdiepen in biologische kleding. Ook weten we beide dat we willen helpen om de wereld een fijnere plek te maken, hoe we dit gaan doen weet ik nog niet. Maar we denken er over na om vrijwilligerswerk te gaan doen in Afrika. Ook weten we zeker dat we gaan emigreren later, maar we weten dus ook nog niet waar heen. Er is nog zoveel te zien en te doen in de wereld. Ik begrijp ook dat je eigenlijk maar een ‘thema’ of onderwerp moet kiezen en daarmee aan de slag gaan, maar het liefst doe ik alles om de wereld te verbeteren. Ik heb een vriendin van mij ook biologische kleding gegeven voor haar verjaardag, ze vond het erg mooi en ze draag het vaak. Dit doet mij goed.