Badjassen

Bent u klaar voor de winter en bent u toe aan badjassen voor het hele gezin? Niks is namelijk zo fijn als een heerlijke badjas op zondagochtend. Bekijk dan eens de webshop van SlipOnline. Ze hebben zowel badjassen voor kinderen als voor heren en dames. Ze zijn lekker zacht en vallen fijn om jouw lichaam heen. Wil je meer weten over het assortiment van SlipOnline? We vertellen het graag.

Badjassen bij SlipOnline

Veel badjassen worden gemaakt van fleece, aangezien dit warm is en geen vocht opneemt. Deze houden de warmte van jouw lichaam goed vast en voelt ook nog eens lekker zacht aan. We raden een badjas van fleece vooral aan in de winterdagen. Vindt u het tijdens de zomerdagen ook fijn om de zondag in een badjas te spenderen? Dan kunt u kiezen voor een badjas van katoen. Deze badjassen worden vooral gebruikt in bijvoorbeeld de sauna of tijdens de warmere dagen. Deze badjassen zijn een stuk dunner en lichter, waardoor de ventilatie wordt bevorderd. 

Ondergoed

Naast het ruime assortiment aan badjassen, ben je bij SlipOnline ook aan het goede adres voor ondergoed. Zo hebben ze een ruim assortiment aan kinderondergoed, mannenondergoed en vrouwenondergoed. Bij het kinderondergoed kunt u kiezen voor jongensondergoed en meisjesondergoed. Zo kunnen uw kinderen altijd hun favoriete ondergoed aan. Naar welke soort ondergoed u ook op zoek bent, bij SlipOnline bent u aan het goede adres. Dankzij de jarenlange ervaring en goed contact met de leveranciers en topmerken, bieden ze een zeer assortiment aan ondergoed.

Wilt u bestellen?

Wilt u een bestelling plaatsen? Dat kan gemakkelijk en snel! Als u voor 17:00 een bestelling plaatst, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast heeft u altijd 60 dagen bedenktijd, kunt u veilig betalen in onze veilige betaalomgeving en kunt u altijd achteraf betalen. Mocht u nog vragen hebben of informatie willen over onze producten of services, dan heeft u altijd binnen 12 uur antwoord. Wilt u niks missen van de acties, nieuwe artikelen en aanbiedingen? Dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief, waarmee u 5% korting ontvangt op uw bestelling.