3 tips om je goed te voelen in je ondergoed

Ondergoed is eigenlijk altijd het vergeten kindje geweest en daarom staan hieronder 3 tips hoe je toch een goed gevoel kan krijgen in je ondergoed. De Maatjemeer ondermode is een goed begin om de beste ondergoed bij elkaar te zoeken. Wil je meer informatie? Klik dan op de link. 

De goede maat

Als je een goed gevoel wilt krijgen in je ondergoed dan is het heel belangrijk dat je de goede maat hebt. Als je een maat kleiner hebt is het niet fijn en ook niet als je een maat groter hebt. Daarom is het goed om de juiste maat uit te kiezen. Het is alleen wel lastig, want bij elke winkel of elke soort ondergoed is de maat weer anders. Je moet daarom wel even je weg erin vinden. 

Setjes

Door setjes te dragen voel je de zelfverzekerdheid al naar boven komen. Niemand die het ziet behalve jij of je partner, maar je voelt je gelijk een stuk mooier. Een setje dat bij elkaar past is natuurlijk top, maar je kan ook de kleuren bij elkaar zoeken. Je kan een standaard zwarte bh best met een zwart kanten stringetje aan doen. Dat is allemaal geen probleem als jij je maar fijn voelt. 

De kleur

Je zou denken dat de kleur niet heel veel uitmaakt, omdat toch niemand je ondergoed ziet. Dat is dus niet helemaal waar. In de zomer bijvoorbeeld zijn de stofjes wat dunner dus schijnen ze meer door. Daardoor kan je soms wel je bh zien en als je dan een geel hemdje met een rode bh aan hebt, dat kan dan echt niet. Match daarom altijd je ondergoed bij je kleding, zodat je in zulke situaties nooit voor paal loopt.