Ben jij op zoek naar spotjes? Dan heb ik een goede tip

osram-decostar-35-titan_osramdecostar35titan-20Zoals mijn trouwe lezers weten ben ik sinds kort klaar met mijn studie. Ik wil dan ook graag een baan zoeken op het gebied van mode. Dit is dan ook mijn grootste hobby, ik ben hier werkelijk elke dag mee bezig. Omdat ik mijn blog van tijd tot tijd ook diepgang wil geven wil ik het vandaag gaan hebben over spotjes. Ik moest deze laatst zelf kopen en dit beviel mij zo goed dat ik dit met jullie wil delen. Laatst ging er bij mij thuis enkele verlichting kapot. Omdat ik hier niet alleen voor naar de winkel wou gaan, ben ik online op zoek gegaan naar verlichting. Ik ben uiteindelijk uitgekomen bij Lamp Direct. Zij stonden bovenaan dus deze heb ik ook als eerst geopend. Gelukkig beviel mij gelijk hun aanbod. Het assortiment is heus groots te noemen. Zo hebben zij niet alleen spotjes, maar ook gloeilampen en halogeenlampen. Maar de reden waarom wij thuis spotlichten hebben heeft verschillende reden.

nl_logo

Waarom wij thuis spotlichten hebben

philips-ledspot-mv-gu10-value-(master)_phi-mast-led-mv-value-gu10-20Ik zal eerst uitleggen wat spotjes betekent. Dit zijn verlichtingen met LED technologie. Deze lampen bevatten geen gloeidraad en werken daarom anders dan de gloeilamp. Een spotje geeft licht door middel van een halfgeleider waar stroom doorheen gestuurd wordt. Het elektrische component straalt dus het licht uit, dit is dan ook de reden waarom ze zo zuinig zijn. Verder zijn ze zeer efficiënt en stralen veel en scherp licht uit. Ook gaat een lamp als deze wel 10 tot 20 keer langer mee als een halogeen- of gloeilamp. Je ziet dit dus direct terug op je stroomrekening. Dit allemaal moet toch wel reden genoeg zijn voor jullie om eens te kijken op lampdirect.nl.